iButler.be

Visie iButler

iButler Group bestaat uit een aantal innovatieve bedrijven met hoofdkantoor in Antwerpen. Ze zijn misschien wel de grootste supporters van het stimuleren van lokaal shoppen en lokale leveringen. Wij bieden kwaliteitsvolle oplossingen en gelinkte tools die echte toegevoegde waarde voor de klanten opleveren. Ook verschaffen wij advies over nieuwe ontwikkelingen en hoe u als lokale ondernemer volledig mee bent zonder al te veel tijd te verliezen.

Wat verwacht u van een IT oplossing? Wilt u consumenten informeren over uw producten & service? Of wilt u het aantal bestellingen vergroten en meteen het verwerken van de bestellingen optimaliseren? Op basis van uw antwoord adviseren wij u over de meest geschikte oplossing.

Wij ondersteunen ondernemers die hun activiteiten duurzaam willen verbeteren. U kunt ons via verschillende kanalen bereiken.

Hoe gaan wij u helpen?

Op basis van het type onderneming en de wensen van de ondernemer bieden wij oplossingen en gelinkte tools die de onderneming vooral een sterkere relatie met uw huidige klanten opleveren. Maar het zal u ook in contact brengen met nieuwe klanten. Via de slimme oplossingen van iButler kunt u uitmuntende service aanbieden aan uw klanten:

  • Online en mobiele bestellingen en/of reserveringen
  • Slim geautomatiseerd verkoop en administratie systeem waarmee u (arbeids) kosten bespaart
  • Reclamescherm systeem waarmee geld verdiend kan worden !
  • Koppelingen met andere IT oplossingen en platforms
  • Sociale media integratie

Wij werken graag met u samen en luisteren naar uw ideëen en ervaring om de juiste oplossing voor u te ontwikkelen in de snel veranderende internet, mobiele & reclame markten.

Belgische

E-commerce

verkopen gestegen

met 20% in 2012

Bron: yStats.com

15 miljoen

Internet gebruikers

in Nederland

in 2012

Bron: yStats.com

iButler group

Connect 24-7

Slimme alles-in-1 responsieve webshops & POS systemen voor lokale handelaars en winkelketens. Door het aanbieden van de juiste mix van verkoopkanalen verkopen onze klanten meer met minder kosten en stress. Klik hier voor meer info.

CityDelivery

Logistiek IT platform die leveringen organiseert van lokale handelaars naar consumenten. Laat uw boodschappen thuis leveren op het moment dat u thuis bent ! Klik hier voor meer info.

CourierIQ

Slimme plannings & mobiele oplossingen voor koeriersdiensten en logistiek dienstverleners. CMS systeem biedt optimaal inzicht in de activiteiten: automatische facturatie, planning en track & trace. Klik hier voor meer info.

Lunch.be

Gebruiksvriendelijk bestelsysteem voor dagelijkse lunches en catering voor bedrijven en groepen collega’s. Betalingsmodaliteiten op het bedrijf afgestemd en automatische herinneringen voor medewerkers. Klik hier voor meer info.

Soms verdwaal je gemakkelijk

Laat ons u de weg tonen !

iButler.be

Petrus Van der Taelenstraat 2

2840 Rumst

Belgie

Email: info@ibutler.be

Tel. (+32) (0)32 98 36 10

BE - 0809 435 603